Aikuisviihdeorkesteri
Heikki Lesto

and
The Moment Hits

"polyfonisia hittejä ajan virrassa"

sivut päivitetty 15.02.2012

Band

Pertti Rytkönen
.....................basso, laulu

Jukka Mönkkönen
.....................laulu
 

Seppo Örmälä
.....................kitara

Tuomo Salo
.....................kitara, laulu

Markku Sirviö
.....................kitara, laulu, vitsit

Jukka Korhonen
.....................rummut

Mukana tarvittaessa myös:

Keijo Myöhänen
.....................Hammond, haitari

Tarina

Heikki Lesto & Moment Hits orkesteri näki päivänvalon vuonna 2001 joulukuussa eräissä 50-vuotisjuhlissa. Yhtye koottiin alun perin vain tätä yhtä keikkaa varten, mutta soittajilla oli niin hauskaa (eikä yleisökään paennut paikalta), että hommaa päätettiin jatkaa. Loppu onkin kuopiolaisen iskelmämusiikin historiaa.

Alussa yhtye oli viisimiehinen kokoonpano, jossa kitaristina vaikutti taka-Niiralan suuri poika Pekka Mustonen. Pekka kyllästyi kuitenkin varsin pian bändin ”ruotsinlaiva meininkiin” ja kitaristin paikat täyttivät pitkän linjan rhythm & blues kitaristit Tuomo Salo ja Seppo Örmälä. Sen jälkeen meno onkin ollut varsinaista ”Tallinnan lautan” touhua.

Yhtyeen vahvuutena on loistavan soiton lisäksi moniääninen laulu, siitä myös mottomme ”polyfonisia hittejä ajan virrassa”. Taustalaulujen lisäksi myös biisien tietopuoliset taustat ovat hallussa. Vaikuttaahan yhtyeessä Radio Suomen poppikoulun priimus vuodelta 2005, Markku Sirviö. Biisien valinnassa periaatteena on, että pyrimme esittämään kappaleita, jotka kaikki tietävät, mutta harvat soittavat.

Orkesteri juhli kymmenettä vuottaan 2011 joulukuussa eräissä 60-vuotisjuhlissa. Jonkinlainen aikamatka on siis takana. Tiivis keikkailu on jäänyt erilaisten projektien varjoon. Bändi kuitenkin treenaa ja tekee äänitettä!

Keikat

 Äänitteentekotauolla


     
Keikkamyynti:

Mönkkönen Jukka
040 7288 057
jukka.monkkonen(at)uef.fi
Salo Tuomo
0400 860 879
tuomo.salo(at)realia.fi
Rytkönen Pertti
050 525 7124
pertti.rytkonen(at)powerflute.com

Takaisin